Hoe werk ik?

Voor jullie trouwdag kom ik altijd langs om kennis te maken. Het is natuurlijk wel fijn als we elkaar van te voren al een beetje kennen. We nemen de trouwdag door en kijken naar jullie wensen.

Op de dag zelf ben ik er natuurlijk het liefst de hele dag bij. 's Morgens bij het klaarmaken van de bruid en als het even kan ook bij de bruidegom. De hele dag zorg ik dat ik op de juiste plek ben om jullie dag op zijn mooist vast te leggen. Ontspannen en zo min mogelijk geposeerd. 's Avonds feest ik natuurlijk graag nog mee zodat jullie achteraf niks hoeven te missen in het album!

Na jullie trouwdag bewerk ik de foto's en zorg dat jullie ze online kunnen uitzoeken voor het album. Ze staan dan veilig achter een wachtwoord online zodat alleen jullie erbij kunnen.

Het trouwalbum maak ik voor jullie zodat jullie er geen omkijken naar hebben. We nemen het samen door om er zeker van te zijn dat jullie helemaal tevreden zijn. Als jullie trouwalbum klaar is, kom ik het bij jullie thuis afgeven. Samen met de foto's op een usb stick.